Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Ønsker du at blive gravid, kan zoneterapi hjælpe dig på vej

Har du og din partner ventet længe på at høre lyden af små fødder, der tripper rundt på stuegulvet? Lader drømmen om en graviditet vente på sig?

 

Så kan zoneterapi måske hjælpe med at få graviditeten til at lykkedes. På siderne ” fremme af graviditet” og ”behandling af PCO/PCOS med zoneterapi” kan du læse mere om hvordan.

Fertilitet - kan fremmes med zoneterapi

Med zoneterapi kan du optimere din mulighed for at opnå og gennemføre en graviditet eller kan virke understøttende for medicinsk behandling, insemination elle understøtte reagensglasmetoden (IVF).


 

Manglende fertilitet kan have mange årsager, abnormiteter i reproduktivitetsorganerne hos begge parter. Hos manden fx: årsager i fostertilstanden, sygdom og livsstil. Hos kvinden fx: tidligere infektioner, endometriose, PCO/PCOS, arvæv, hormonelle ubalancer resulterende i uregelmæssige menstruationer og stofskiftesygdom, fysisk/psykisk stress, alder og livsstil.

Har I forsøgt mere end et år er det en god idé at kontakte egen læge for at finde ud af årsagen.

 

Det allervigtigste er at ramme det optimale befrugtningstidspunkt. Dette vil være fra dagen før ægløsning til to dage efter.