Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Naturlig igangsættelse af fødsel

med zoneterapi, rebozo og akupressur

- kan kombineres med hindeløsning

Zoneterapi kan benyttes til igangsættelse af fødslen.
Rebozo afspænder din krop under igangsættelse af fødsel
Akupressur som en del af igangsættende zoneterapi

Fra uge 40+0 har du mulighed for at få en kombination af igangsættende zoneterapi, akupressur (tryk på akupunkturpunkter) og stimulerende rebozomassage. Behandlingen til igangsættelse af fødslen består af 3 x 20 minutters zoneterapi, afbrudt af en gåtur på 15 minutter mellem behandlingerne og med afsluttende rebozo-massage. Læs mere om hindeløsning længere nede på siden.


Sæt gang i fødslen med kombinerede behandlinger der naturligt modner din krop til fødslen


Ved at kombinere rebozomassage med igangsættende zoneterapi bliver din krop modnet til en naturligt fødsel. Behandlingen hjælper dig til at komme i en god afspændt tilstand, og dit barn bliver hjulpet længere ned i dit bækken, så hovedet masserer livmodermunden. Efter rebozomassagen tager din krop optimalt imod stimulation af zoneterapi.


Ofte er stress, angst og tidspres årsag til, at fødselshormonerne i din krop ikke kan komme til at virke. Rebozomassage får dig til at slappe af og kan sænke niveauet af stresshormoner, så din krop kan gøre det, den skal, for at du går i fødsel naturligt.


Pris: 2 timer og 45 minutter: 1.400 kr.


Igangsættelse af fødsel indgår også i mine attraktive graviditetspakker.

Står du overfor at skulle sættes i gang med fødslen med medicin, og vil du hellere have en naturlig igangsættelse af din fødsel, kan du, ud over den igangsættende behandling, fra uge 40+0 få foretaget hindeløsning.


Hindeløsning sammen med igangsættende zoneterapi, rebozo og akupressur

Står du overfor at skulle sættes i gang med fødslen med medicin, og vil du hellere have en mere narurlig igangsættelse, kan du fra uge 40+0 få hindeløsning i kombination med igangsættende zoneterapi, rebozo-massage og akupressur.


Hindeløsningen foretages kun, hvis din livmodermund er moden, det vil sige, at den er tilstrækkelig blød og åben nok til, at man kan få en finger ind i livmodermunden, så man kan massere livmodermunden og løsne fosterhinderne fra livmoderens inderside hele vejen rundt.


En sådan behandling vil kunne stimulere hormonerne til at sætte fødslen i gang på naturlig vis. Du vil også kunne opleve, at du ”bare” får småveer, eller måske mærker du ikke noget. Forskning tyder dog på, at hindeløsning efter termin mindsker yderligere igangsættelse.


Jeg tilbyder ikke hindeløsning før uge 40+0, da det kan forårsage en unødvendig langvarig opstartsfase og øge risikoen for indgreb under fødslen.


Priser:


2 timer og 45 minutter (inklusiv hindeløsning) 1.400 kr.


Læs også om mine graviditetspakker.

Klik på links hvis du vil vide mere om zoneterapi og kraniosakral terapi.