Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Gravidmassage - forkælelse til den gravide

Forkæl dig selv med en beroligende, afslappende graviditetsmassage på briksen på klinikken i de naturskønne omgivelser tæt på Harteværket i Kolding.


Her er der plads til både den gravide mave og ømme bryster. Gravidmassagen foregår med oxytocinfremmende strygninger og lymfedrænende teknikker, og derudover arbejder jeg med blid spændingsløsnende massage af musklerne.


Nyd den lune mandelolie på din hud og måske dråber af aromaolie i duftelampen imens – det kan for eksempel være en beroligende lavendel, en afslappende og opløftende rosentræolie eller en hjertehealende geranium.


Vil du give dig selv ultimativ selvforkælelse, kan du vælge at kombinere graviditetsmassagen med zoneterapi. Læs mere længere nede på siden.


Gravidmassage: 1 time og 15 minutter: 775 kr.

Jeg har fundet stor lindring efter to gange at have fået gravidmassage. Der har været en god og afslappende atmosfære, og jeg har følt mig i gode professionelle hænder. Mine allerbedste anbefalinger.

Maria Poulsen, 5 stjerner Fresha.com 

Jeg har i dag været afsted og fået graviditets massage og sikke en dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales.

Julia Outzen, Facebook 5 stjerner

Kombiner gravidmassage med zoneterapi

Ved at kombinere de to behandlingsformer kan du opnå en helt særlig afspændende tilstand. Ved hjælp af gravidmassagen arbejder jeg direkte med dine muskler, og med zoneterapien opnår vi afslapningen i din krop via nervesystemet.


Priser:

Kombination af gravidmassage og zoneterapi: 1 time og 45 minutter: 995 kr.

Forkæl dig selv med en beroligende, afslappende graviditetsmassage hos Lykke, Hjerte & Sjæl.
Gravidmassage ved Jordemoder Lykke Vesta Thomsen - Lykke Hjerte Sjael Kolding

Se også om mine graviditetspakker.Hvis du vil vide mere om zoneterapi, så klik her

Forkæl en du holder af med graviditetsmassage:

Giv en gave, der kan mærkes! Giv en gave fyldt med velvære!

Der er mange gode grunde til at forkæle en du holder af, og en af de bedste måder at vise din gravide kæreste, datter, svigerdatter, veninde eller kollega omsorg, er ved at give dem et gavekort til en dejlig afslappende graviditetsmassage.


Køb et gavekort direkte i onlineshoppen. Du kan også ringe eller skrive til mig, så laver jeg et fint gavekort, som du kan hente på klinikken i Kolding eller jeg kan sende det til dig. Modtageren skal bare selv booke tid - gravidmassagen er betalt af dig.