Lykke, Hjerte & Sjæl Logo

Zoneterapi, rebozo-massage og graviditetsmassage

Graviditeten kan være en hård belastning for kroppen, og måske lider du af en eller flere graviditetsgener, som du gerne vil gøre noget ved? Eller måske vil du fremme din kropsbevidsthed, sikre en god graviditet og normal fødsel bedst muligt? Jeg kan behandle dig med zoneterapi, rebozo-massage og graviditetsmassage eller en kombination af de behandlingsmetoder.


Behandlingen vil øge din kropsbevidsthed, kontakten og tilknytningen til dit barn, afspænde og give dig velvære Uanset hvilken behandlingsform, du vælger, begynder vi med en jordemoderkonsultation, hvor vi finder ud af, hvad der fylder eller er vigtigt for dig:


Kombiner behandlingerne med en jordemoderkonsultation


Er du overvældet over at skulle være forælder? Føler du dig unormal over ikke at føle lykke? Er du angst for fødslen, eller vil du bare gerne forberede dig selv godt frem mod fødslen? I jordemoderkonsultationen finder vi ud af, hvilke ønsker og behov du har. Læs mere om behandlinger i forbindelse med jordemoderkonsultationer her.


Jeg tilbyder at måle blodtryk og undersøge urinen for protein og sukker. Vi måler højden på din livmoder, symfyse-fundusmålet. Efter 20. uge lytter vi til den bedste lyd i verden, dit barns hjertelyd. Fra 28. uge mærker vi, hvordan barnet ligger i livmoderen og vurderer dit barns størrelse.


Priser:


1. behandling med optagelse af journal: 1 time og 15 minutter 775 kr.


Efterfølgende behandlinger: 1 time 650 kr.

Graviditetsmassage ved Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding
Zoneterapi ved Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding
Gravidmassage ved Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding
Rebozo-massage ved Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding
Når du er gravid - Lykke, Hjerte & Sjæl - Privatjordemoder og zoneterapeut i Kolding

Åbningstider:


Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00


Fredag: 08:00 - 15:00


Lørdag & Søndag: Lukket


Telefonen er åben efter lukketid.


Når du har født - Lykke, Hjerte & Sjæl - Privatjordemoder og zoneterapeut i Kolding

Sociale medier:

Del, syntes om og følg gerne

Om klinikken - Lykke, Hjerte & Sjæl - Privatjordemoder og zoneterapeut i Kolding


Copyright © All Rights Reserved


Lykke, Hjerte & Sjæl anvender cookies til at indsamle statistik og måle trafik på siden. Der gemmes og opbevares ingen personlige oplysninger. Data deles ikke med trediepart. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du brugen af cookies.

OK - fortsæt