Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Gavekort til Lykke, Hjerte & Sjæl

Gaveideen til babyshower, din kæreste, din veninde, svigerdatter eller en anden gravid du holder af

Mangler du den perfekte gave til et babyshower, til din kæreste, svigerdatter eller vil du bare gerne forkæle en, du holder af, så kan du nemt bestille et gavekort i online-shoppen - du kan også ringe eller skrive til mig på Messenger eller mail - så laver jeg gerne et fint gavekort du kan betale og afhente i klinikken.


Gavekort kan frit benyttes til alle behandlinger og ydelser på klinikken i Kolding og kan også foregå i hjemmet i trygge rammer (evt. tillæg for kørsel). 


Jeg pakker det i en flot gavepose, som vist på billedet.


Modtageren skal ikke gøre andret end at bestille en tid på min bookingside eller ringe til mig for at få en tid - behandlingen er betalt.


Alt hvad du skal gøre er at foretage bestillingen i online-shoppen.

Hvis du vil høre mere om mine gavekort inden du bestiller, så kontakt mig via Messenger, eller ring/SMS til mig på tlf.: 50 54 71 73.


Du er også meget velkommen til at skrive en mail på kontakt@lykkehjertesjael.dk.

Yin_Yoga_Kolding_lykke_hjerte_sjeal_SoMe
Lykke_hjerte_sjael_kolding_yin-yoga_udstyr
Yin-Yoga-sov-godt-workshop-lokale-lykke-hjerte-sjael-kolding
Lykke_hjerte_sjael_kolding_yin-yoga_maatte
Lykke, Hjerte og Sjael - tilbyder inden længe yoga i klinkken på Alped

Giv et gavekort til Lykke, Hjerte & Sjæls Yin Yoga Workshops


Mangler du den perfekte venindegave, den lille ekstra gave til din kæreste, gaven til en sød kollega, eller vil du bare gerne forkæle en du holder af - så bestil et gavekort til en to-timers Yin Yoga Workshop hos Lykke, Hjerte & Sjæl.


Jeg pakker det i en flot gavepose, hvorefter det kan afhentes i klinikken – alternativt kan jeg sende det til dig.


Gavekort kan benyttes valgfrit til alle workshops (eller som delbetaling til klinikkens behandlinger, hvis modtageren heller ønsker det).


Modtageren skal ikke gøre andet end at booke den ønskede Yin Yoga Workshop i onlineshoppen, vælge manuel betaling og skrive gavekortnummeret i kommentarfeltet, så er pladsen sikret på det ønskede hold. Gavekortet skal medbringes til Yin Yoga Workshopen