Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Til dig, der skal være far

Far-kursus for dig, der gerne vil være en støtte til den fødende og en aktiv del af fødslen...

Tillykke du skal være far!

Mine erfaringer er, at fædrene ofte ikke føler sig særligt godt rustet og forberedt på fødslen, og at en del derfor kommer til at frygte den lidt.


Mange oplever at næsten alt under graviditeten, henvender sig til kvinderne. Det er en skam, for min oplevelse er at fædrene SÅ gerne vil være en større del af det hele.


Fædres fødselsberetninger kan ofte være, at de følte sig magtesløse overfor det som deres kvinde gik igennem, at de gerne ville hjælpe, men ikke vidste hvad de kunne gøre ud over at skifte kølige klude og række saftevand. De havde svært ved at være i det, måske fordi de må mange måder virkelig var på udebane, følte sig til overs og derudover helst ikke ville gå i vejen for jordemoderen.

 

På dette farkursus vil du møde andre kommende fædre - nogle som har fødselserfaringer med sig, eller andre som sidder og brænder inde med spørgsmål, som du selv gør. DER ER INGEN DUMME SPØRGSMÅL! Du vil måske få afdramatiseret nogle af de billeder du har i hovedet, og her kalder vi en spade for en spade og en skovl for en skovl – for humor skal der til…

 

Glæd dig til at få svar, og få at vide hvordan DU kan blive en kæmpe støtte under fødslen, så I sammen kan gøre familieforøgelsen til en fælles og god start.

Priser:


2 gange á 2 timer : 995 kr.


Der vil maks. være seks deltagere per gang.


Efter aftale kan far-kurset foregå sidst på dagen eller i weekenden. 


Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få tilskud til fødselsforberedelse på hold. Du kan læse mere om tilskud og betingelser på "danmarks" hjemmeside eller kontakte mig.


Første far-kursus er planlagt, men der er endnu ikke fastsat en dato. Hvis du gerne vil have besked, når datoen er fastsat, så udfyld hurtigt formularen nedenfor.

danmark giver tilskud til fødselsforberedelse - også for mænd
 
 
 
 
 
unsplash