Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl
Lykke, Hjerte & Sjæl Logo

Samtaleforløbet "Tryg Gravid"

Syv samtaler om emner omkring din graviditet. Klik og læs mere.

Zoneterapi kan hjælpe alle

- og er ikke kun for gravide

Lykke, Hjerte & Sjæl tilbyder ikke kun zoneterapi som en integreret del af jordemoderkonsultationer, men også som selvstændige behandlinger til gravide og ikke-gravide. Jeg har tidligere, inden jeg uddannede mig til jordemoder, drevet selvstændig klinik for zoneterapi og kraniosakral terapi i Kolding, og har herfra stor erfaring med at behandle en lang række problemer for både gravide og ikke-gravide.

Zoneterapi til dig der ikke er gravid

- både kvinder, mænd og børn

Er du ikke gravid, så har jeg gode erfaringer med at behandle både børn og voksne med smerter i bevægelsesapparatet, migræne/hovedpine, fordøjelsesproblemer, menstruationsforstyrrelser, piskesmæld, nakkeproblemer og meget mere.


Zoneterapi er en blid behandlingsformer, der ikke er forbundet med smerte eller ubehag – der kan være ømme punkter, der påvirkes under behandlingen, men det skal være behageligt og afslappende for dig.


I afsnittet ”Zoneterapi” kan du læse mere om hvordan behandlingerne foregår og hvilke andre generelle problemer, jeg kan hjælpe dig med at behandle.


Priser:


1. behandling med optagelse af journal: 1 time og 15 minutter 775 kr.


Efterfølgende behandlinger: 1 time 650 kr.


Alle zoneterapibehandlinger foregår på klinikken i Kolding.

Zoneterapi til gravide, nyfødte spædbørn

eller dig, der gerne vil være gravid

Hvis du og din partner ønske at blive gravide, kan i under ”Før Graviditeten” læse om hvordan zoneterapi han understøtte og øge chancen for at det lykkedes at jeres drøm går i opfyldelse.

 

Er du gravid eller vil du gerne forkæle en, der er gravid, så kan du få en eller kombinere flere af mine behandlingerne. Se hele listen over behandlinger til gravide her

 

Er du tæt på termin og ønsker at understøtte kroppens naturlige processer frem mod fødslen tilbyder jeg modnende zoneterapi og igangsættende zoneterapi evt. kombineret med hindeløsning.

 

Har du født kan zoneterapi hjælpe din krop med at komme i balance igen.


Til nyfødte, spædbørn og mindre børn: Jeg kan også tilbyde behandlinger til din nyfødte baby. Til de mindste tilbyder jeg både zoneterapi og kraniosakral terapi, der bl.a. kan afhjælpe kolik, søvnproblemer, øreproblemer og urolige børn.