Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Gravidmassage - forkælelse til den gravide

Forkæl dig selv med en beroligende, afslappende graviditetsmassage på briksen på klinikken i de naturskønne omgivelser tæt på Harteværket i Kolding.


Her er der plads til både den gravide mave og ømme bryster. Gravidmassagen foregår med oxytocinfremmende strygninger og lymfedrænende teknikker, og derudover arbejder jeg med blid spændingsløsnende massage af musklerne.


Nyd den lune mandelolie på din hud og måske dråber af aromaolie i duftelampen imens – det kan for eksempel være en beroligende lavendel, en afslappende og opløftende rosentræolie eller en hjertehealende geranium.


Vil du give dig selv ultimativ selvforkælelse, kan du vælge at kombinere graviditetsmassagen med zoneterapi. Læs mere længere nede på siden.


Gravidmassage: 1 time og 15 minutter: 775 kr.

Forkæl dig selv med en beroligende, afslappende graviditetsmassage hos Lykke, Hjerte & Sjæl.

Jeg har fundet stor lindring efter to gange at have fået gravidmassage. Der har været en god og afslappende atmosfære, og jeg har følt mig i gode professionelle hænder. Mine allerbedste anbefalinger.

Maria Poulsen, 5 stjerner Fresha.com 

Jeg har i dag været afsted og fået graviditets massage og sikke en dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales.

Julia Outzen, Facebook 5 stjerner

Kombiner gravidmassage med zoneterapi

Ved at kombinere de to behandlingsformer kan du opnå en helt særlig afspændende tilstand. Ved hjælp af gravidmassagen arbejder jeg direkte med dine muskler, og med zoneterapien opnår vi afslapningen i din krop via nervesystemet.


Priser:

Kombination af gravidmassage og zoneterapi: 1 time og 45 minutter: 995 kr.

Se også om mine graviditetspakker.Hvis du vil vide mere om zoneterapi, så klik her

Gravidmassage ved Jordemoder Lykke Vesta Thomsen - Lykke Hjerte Sjael Kolding

Nærende og omsorgsfuld efterfødselsmassage

At gennemgå en graviditet og en fødsel, sætter både fysiske og mentale spor. Det er en lang proces, og et fantastisk arbejde som kroppen har præsteret. Nu er du på den anden side, men det kræver også meget at have en baby, som har brug for dig døgnet rundt. Måske mærker du slet ikke dine egne behov længere? Med denne blide og nærværende massage, vil du mærke en omsorg for dig selv, og hjælpe dig til at komme tilbage i din krop – måske en følelse af at komme hjem i dig selv igen. Efterfødselsmassagen vil hjælpe dig til at få skabt ro i dit nervesystem, og kan markere en afslutning på denne rejse du har været på. En omsorg til dig selv.

 

Det er en massage, som er sammensat af forskellige teknikker inden for massage, zoneterapi, kranio-sakral terapi og rebozo, som vil give dig en følelse af at blive omsluttet, både fysisk og psykisk. Af dig selv.

 

Vi vil starte op med et dejligt fodbad med forskellige balancerende, beroligende og styrkende urter, og Epsomsalt (som er et magnesium mineral, og ikke en salt), som har en beroligende, og afslappende effekt. Vi vil have en samtale om din fødsel, og hvor du er lige nu. Der er ikke et fastlagt tidsinterval hvornår du kan modtage massagen efter din fødsel.


Efterfødselsmassage: 1 time og 45 min: 995 kr.

Barselsmassage

Har du brug for at prioritere dig selv for en stund, skabe større overskud og føle dig afslappet? Hverdagen med en baby er givende men også hård, og måske mærker du spændinger og træthed i din krop?


Nyd en skøn start med mineralsk urtefodbad og herefter kan du nyde en afslappende og omsorgsgivende barselsmassage. Så du kan tage hjem og igen mærke, at du er blevet fyldt op, og har masser af omsorg at give af.


Barselsmassage: 75 min: 775 kr.

Barselsmassage hos Lykke, Hjerte & Sjæl

Forkæl en du holder af med graviditetsmassage:

Giv en gave, der kan mærkes! Giv en gave fyldt med velvære!

Der er mange gode grunde til at forkæle en du holder af, og en af de bedste måder at vise din gravide kæreste, datter, svigerdatter, veninde eller kollega omsorg, er ved at give dem et gavekort til en dejlig afslappende massage. Gavekortet kan bruges til både gravidmassage, barselsmassage eller efterfødselsmassage.


Køb et gavekort direkte i onlineshoppen. Du kan også ringe eller skrive til mig, så laver jeg et fint gavekort, som du kan hente på klinikken i Kolding eller jeg kan sende det til dig. Modtageren skal bare selv booke tid - gravidmassagen er betalt af dig.