Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Massage

Gravidmassage - forkælelse til den gravide

Din graviditet er en fantastisk tid i livet, men det kan også være hårdt for kroppen og sindet. Mange gravide oplever spændinger, smerter, stress og søvnproblemer. Derfor kan det være en god idé at forkæle sig selv med en beroligende og afslappende gravidmassage.

 

Graviditetsmassagen er en skånsom og afslappende massageform, der er tilpasset din gravide krop og dens behov. Det er ikke en særlig teknik, men snarere en måde at massere på, hvor oxytocinfremmende strygninger og lymfedrænende teknikker giver komfort og velvære. Gravid massage kan hjælpe med at lindre spændinger og smerter i nakke, skuldre, ryg, bækken og ben, som mange gravide oplever på grund af de hormonelle og fysiske forandringer.

 

At give gravide massage kan også have positive effekter på barnet i maven, som kan mærke moderens velbefindende, da massagen stimulerer produktionen af oxytocin – også kaldet kærlighedshormonet.

 

Massage til gravide hos Lykke Hjerte & Sjæl er en helhedsorienteret behandling, der tager udgangspunkt i den gravides individuelle ønsker og behov. Massagen udføres på en specialdesignet briks med plads til gravide mave og ømme bryster, så du kan ligge trygt og behageligt på maven. Nyd den lune mandelolie på din hud og måske dråber af aromaolie i duftelampen imens – det kan for eksempel være en beroligende lavendel, en afslappende og opløftende rosentræolie eller en hjertehealende geranium.

 

Vil du give dig selv ultimativ selvforkælelse, kan du vælge at kombinere graviditetsmassagen med zoneterapi. Læs mere længere nede på siden.

 

Gravidmassage hos Lykke Hjerte & Sjæl er en oplevelse af nærvær, ro og velvære for både mor og barn. Det er en måde at forkæle sig selv og sit barn på i en særlig tid i livet. Det er en gave til krop, sind og sjæl. Book din graviditetsmassage på knappen nedenfor.


Jeg tilbyder to forskellige gravid massager. En lille massage og en luksusmassage.


En gravid massage på 60 minutter og koster 695 kr.


En luksus gravid massage varer 1 time og 30 minutter og koster 895 kr.

Jeg har fundet stor lindring efter to gange at have fået gravidmassage. Der har været en god og afslappende atmosfære, og jeg har følt mig i gode professionelle hænder. Mine allerbedste anbefalinger.

Maria Poulsen, 5 stjerner Fresha.com 

Jeg har i dag været afsted og fået graviditets massage og sikke en dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales.

Julia Outzen, Facebook 5 stjerner

Forkæl dig selv med en beroligende, afslappende graviditetsmassage hos Lykke, Hjerte & Sjæl.

Kombiner gravidmassage med zoneterapi og akupunktur

Ved at kombinere behandlingsformerne kan du opnå en helt særlig afspændende tilstand. Ved hjælp af gravidmassagen arbejdes der direkte med dine muskler, og med zoneterapien eller aukupunktur opnår vi afslapningen i din krop via nervesystemet. 


Priser:

Kombination af gravidmassage og zoneterapi eller akupunktur varer 1 time og 45 minutter: 995 kr.


Skriv gerne ved bestilling i notatfeltet hvilke behandlinger du ønsker at kombinere.

Se også om mine graviditetspakker.


Hvis du vil vide mere om zoneterapi, så klik her

Nærende og omsorgsfuld efterfødselsmassage

Efterfoedselsmassage-med-fodbad-ved-Jordemoder-Lykke-Vesta-Thomsen-Lyk
Massage-hos-Lykke_Hjerte-Sjeal-er-velvaere-for-mor
Nyd-en-dejlig-massage-paa-briksen-ved-Lykke-Hjerte-Sjael

At gennemgå en graviditet og en fødsel, sætter både fysiske og mentale spor. Det er en lang proces, og et fantastisk arbejde som kroppen har præsteret. Nu er du på den anden side, men det kræver også meget at have en baby, som har brug for dig døgnet rundt.


Med denne blide og nærværende massage, vil du mærke en omsorg for dig selv, og hjælpe dig til at komme tilbage i din krop – måske en følelse af at komme hjem i dig selv igen. Efterfødselsmassagen vil hjælpe dig til at få skabt ro i dit nervesystem, og kan markere en afslutning på denne rejse du har været på. En omsorg til dig selv.


Du vil starte op med et dejligt fodbad med forskellige balancerende, beroligende og styrkende urter, blomsterne lavendel og rosenknop samt Epsomsalt (et magnesium mineral), som har en beroligende, og afslappende effekt. Vi vil have en samtale om din fødsel, og hvor du er lige nu. Der er ikke et fastlagt tidsinterval hvornår du kan modtage massagen efter din fødsel.


Efterfødselsbehandlingen varer 2 timer: 1200 kr.

Barselsmassage - luksus i din barsel

Under din barsel kan du have brug for at prioritere dig selv for en stund, skabe større overskud og føle dig afslappet. Hverdagen med en baby er givende, men også hård, og måske mærker du spændinger og træthed i din krop.


Du starter op med et dejligt urtefodbad med styrkende urter tilsat blomsterne lavendel og rosenknop samt Epsomsalt (magnesium mineral), som har en beroligende og afslappende effekt.


Barselsmassagen er en blid og omsorgsfuld massage af lænd, ryg, arme, nakke og skuldre, hvor der løsnes op for spændinger og smerter, som kan opstå efter graviditet og fødsel.


Barselsmassage har mange fordele for den nybagte mor. Det kan øge velvære og overskud, forbedre søvnkvalitet og humør, styrke immunforsvaret og hormonbalancen.


Få fyldt omsorg på dig selv og kom hjem til familien med ny energi.


Barselsmassagen varer 1 time og 30 minutter og koster 895 kr.

Barselsmassage hos Lykke, Hjerte & Sjæl
Et gavekort til Lykke, Hjerte & Sjæl, er den perfekte gave til en du holder af

Forkæl en du holder af med graviditetsmassage:

Giv en gave, der kan mærkes! Giv en gave fyldt med velvære!

Der er mange gode grunde til at forkæle en du holder af, og en af de bedste måder at vise din gravide kæreste, datter, svigerdatter, veninde eller kollega omsorg, er ved at give dem et gavekort til en dejlig afslappende massage. Gavekortet kan bruges til både gravidmassage, barselsmassage eller efterfødselsmassage - eller andre behandlinger i klinikken.


Klik på linket for at købe et gavekort - du bestemmer beløbet - modtageren hvad det skal bruges til. Gavekortet modtager du på mail - lige til at printe og give videre. Du kan også ringe eller skrive til mig, så laver jeg et fint gavekort, som du kan hente på klinikken i Kolding.


Modtageren skal bare selv booke tid - gravidmassagen er betalt af dig.