Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Gavekort til Lykke, Hjerte & Sjæl

Gaveideen til babyshower, din kæreste, din veninde, svigerdatter eller en anden gravid du holder af

Mangler du den perfekte gave et babyshower, din kæreste, hustru, svigerdatter eller til en du bare gerne vil forkæle? Så kan du nemt bestille et gavekort til Privatjordemoder Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding.

 

Alt hvad du skal gøre, er at klikke på linket, vælge beløbet til gavekortet, indtaste dine data og betale. Derefter får du til tilsendt fint gavekort i pdf-format, som du selv kan printe og give videre.

Modtageren skal ikke gøre andet end at bestille en tid på min bookingside og indtaste koden på gavekortet eller medbringe gavekortet til behandlingen.

 

Gavekort kan frit benyttes til hel eller delvis betaling af alle behandlinger og ydelser på klinikken i Kolding – lige fra dejlig afslappende massage til ammehjælp.


Hvis du ønsker at få gavekortet pakket i en fin gavepose, som vist på billedet nedenfor, skal du købe gavekortet via linket, og sende mig en besked. Så printer jeg gavekortet og pakker det ind, hvorefter du kan hente det på klinikken i Kolding. Ring eller skriv til mig på 5054 7173, så vi kan aftale tidpunkt for afhentning.


Køb gavekortet nu via knappen nedenfor.

Hvis du vil høre mere om mine gavekort inden du bestiller, så kontakt mig via Messenger, eller ring/SMS til mig på tlf.: 50 54 71 73.


Du er også meget velkommen til at skrive en mail på kontakt@lykkehjertesjael.dk.


Køb og download gavekort til Lykke, Hjerte & Sjæl - lige til at printe
Få dit gavekort i en fin gavepose