Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Zoneterapi

Zoneterapi kan hjælpe alle

- og er ikke kun for gravide

Lykke, Hjerte & Sjæl tilbyder ikke kun zoneterapi som en integreret del af jordemoderkonsultationer, men også som selvstændige behandlinger til gravide og ikke-gravide. Jeg har tidligere, inden jeg uddannede mig til jordemoder, drevet selvstændig klinik for zoneterapi og kraniosakral terapi i Kolding, og har her givet zoneterapibehandlinger for en lang række problemer for både gravide og ikke-gravide.

Zoneterapi til dig der ikke er gravid

- både kvinder, mænd og børn

Er du ikke gravid, så har jeg gode erfaringer med at behandle både børn og voksne med smerter i bevægelsesapparatet, migræne/hovedpine, fordøjelsesproblemer, menstruationsforstyrrelser, piskesmæld, nakkeproblemer og meget mere.


Zoneterapi er en blid behandlingsform, der ikke er forbundet med smerte eller ubehag – der kan være ømme punkter, der påvirkes under behandlingen, men det skal være behageligt og afslappende for dig.


I afsnittet ”Mere on zoneterapi” kan du læse mere om hvordan behandlingerne foregår og hvilke andre generelle problemer, jeg kan hjælpe dig med at behandle.


Priser:


1. zoneterapibehandling med optagelse af journal varer 1 time og 15 minutter: 795 kr.


Efterfølgende zoneterapibehandlinger varer 1 time: 695 kr.


Alle zoneterapibehandlinger foregår på klinikken i Kolding.

Tilskud fra "danmark"


Jeg er registreret alternativ zoneterapi-behandler (RAB), så er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark” gives der tilskud til zoneterapibehandlinger efter en lægeligt stillet diagnose. Læs mere på "danmarks" hjemmeside eller kontakt mig.


Behandlinger dækket af din sundhedsforsikring


Som Registreret Alternativ Behandler (RAB), kan jeg også mulighed for at behandle dig, hvis du får dine behandlinger dækket af dit forsikringsselskab eller din sundhedsforsikring. Flere og flere forsikringsudbydere tilbyder nemlig zoneterapi som en del af deres sundhedspakker eller som en tilvalgsmulighed.


For at få zoneterapi gennem dit forsikringsselskab eller din sundhedsforsikring skal du som regel opfylde nogle betingelser. Det kan for eksempel være, at du skal have en henvisning fra din læge, at du skal vælge en zoneterapeut med en bestemt uddannelse eller certificering (RAB), eller at du skal betale en egenandel. Jeg kan på forskellige måder afregne behandlinger der dækkes af bl.a. FPA og Danica m.f.

Zoneterapi til gravide, nyfødte spædbørn eller dig, der gerne vil være gravid

Hvis du og din partner ønske at blive gravide, kan i under ”Før Graviditeten” læse om hvordan zoneterapi han understøtte og øge chancen for at det lykkedes at jeres drøm går i opfyldelse.

 

Er du gravid eller vil du gerne forkæle en, der er gravid, så kan du få en eller kombinere flere af mine behandlingerne. Se hele listen over behandlinger til gravide her

 

Er du tæt på termin og ønsker at understøtte kroppens naturlige processer frem mod fødslen tilbyder jeg fødselsmodnende zoneterapi evt. kombineret med hindeløsning - det naturlige altrenativ til medicinsk igangsættelse.

 

Har du født kan zoneterapi hjælpe din krop med at komme i balance igen.


Til nyfødte, spædbørn og mindre børn: Jeg kan også tilbyde behandlinger til din nyfødte baby. Til de mindste tilbyder jeg både zoneterapi og kraniosakral terapi, der bl.a. kan afhjælpe kolik, søvnproblemer, øreproblemer og urolige børn.

Mere om zoneterapi

Zoneterapi er en blid og meget effektiv form for terapeutisk behandling, der har til formål at skabe en tilstand af balance og harmoni i krop, sind og sjæl. Zoneterapi er ikke helbredende som sådan, men behandlingsformen virker styrkende og medvirker til selvhelbredelse.


Under og på fødderne er der et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone.


Hvis der er ømhed i en reflekszone, eller der mærkes ”grus” i vævet, viser det, at den del af kroppen, der er afspejlet i netop den reflekszone, ikke fungerer optimalt. Ved at behandle dine ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer bliver dine organer og bindevæv påvirket til at genoprette balancen i kroppen. Gennem de enkelte reflekszoners ømhed, danner der sig et billede af ubalancernes karakter og behandlingen tilrettes herefter


Zoneterapi øger blodgennemstrømningen i de behandlede kropsdele, og behandlingen påvirker derudover kroppens energisystem – det er alt sammen med til at genoprette balancen i din krop.

Hvad kan zoneterapi afhjælpe? 

Alle kan have gavn af zoneterapi.


I klinikken bruger jeg det som behandling mod:


 • spædbarnskolik
 • fordøjelsesproblemer
 • stress og uro i kroppen
 • barnløshed
 • smerter i bækken og andre steder i kroppen
 • migræne, hovedpine og spændinger
 • manglende energi
 • betændelsestilstande som f.eks. mellemørebetændelse
 • hormonelle ubalancer
 • væske i kroppen
 • nedsat immunforsvar
 • fremme afspænding og velvære


Efter en serie behandlinger vil de spændtheder som kan føles under foden forsvinde, og dermed vil klientens symptomer aftage eller ophøre.

Hvordan foregår zoneterapi behandlingen?


Under behandlingen bruger jeg forskellige teknikker, når jeg arbejder med dine reflekszoner

– jeg trykker, masserer og løsner, alt efter hvad din krop har behov for. Efter behandlingen vil du føle dig dejligt afspændt.

Reaktioner på zoneterapi

Det er meget individuelt hvordan man reagerer på en zoneterapi-behandling.


Nogle af reaktionerne kan være:


 • opblussen af gamle sygdomme/symptomer
 • ændring af afføringsmønster
 • øget vandladning/mørk urin
 • hovedpine
 • afslappethed, træthed
 • humørsvinger
 • udskillelse af sekret gennem næse og svælg


Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen for at udskille de frigjorte affaldsstoffer.