Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Barselsbehandling - til dig der har født og som trænger til at få ny energi og blive løsnet op 

Velvære i din barsel

Er du en af de mange kvinder, der har født et barn og nu føler dig træt, udmattet og plaget af smerter i kroppen? Har du brug for en pause fra hverdagens stress og jag, og ønsker du at forkæle dig selv med en behandling, der giver dig ny energi, velvære og balance? Så er barselsbehandlingen noget for dig!


Barselsbehandlingen er en skræddersyet behandling til dig, der har født inden for de sidste 12 måneder, og som har brug for at genopbygge din krop og dit nervesystem efter graviditet og fødsel. Behandlingen består af en kombination af massage, zoneterapi og kranio-sakral terapi (KST), som alle har til formål at løsne spændinger i kroppen, stimulere blodcirkulationen, styrke immunforsvaret og skabe ro i sindet.


Massage er en effektiv måde at afspænde musklerne på, især i nakke, skuldre og ryg, som ofte er belastede af amning og bæring af barnet. Massage frigiver også endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende og lykkehormoner.


Zoneterapi er en behandlingsform, der arbejder med reflekspunkter på fødderne, som har forbindelse til forskellige organer og systemer i kroppen. Ved at trykke på disse punkter kan man påvirke kroppens funktioner og helbredelse. Zoneterapi kan blandt andet hjælpe med at regulere hormonbalancen, fremme mælkeproduktionen, lindre fordøjelsesproblemer og forbedre søvnkvaliteten.


KST er en blid og dybdegående behandling, der arbejder med kroppens bindevæv og kranieknogler. KST kan løsne spændinger i kraniet, nakken og rygsøjlen, som kan opstå under graviditet og fødsel. KST kan også have en positiv effekt på nervesystemet, som kan være stresset af de store forandringer, der sker i livet som nybagt mor.


Barselsbehandlingen varer 75 minutter og foregår i et roligt og hyggeligt rum med blød musik og dæmpet belysning. Du ligger på en behagelig briks med varme tæpper og puder.


Behandlingen starter med en samtale om din situation og dine behov. Derefter får du massage på ryggen, nakken og skuldrene. Herefter vender du dig om på ryggen og får zoneterapi på fødderne. Til sidst får du KST på hovedet og ansigtet. Under hele behandlingen vil du mærke en dyb ro i krop og nervesystem. Du vil også opleve mere energi og glæde efter behandlingen.


Barselsbehandlingen er en gave til dig selv som nybagt mor. Det er en måde at vise dig selv omsorg og respekt for alt det, din krop har gjort for dig og dit barn. Det er også en måde at støtte din krop i at komme sig efter den store præstation, den har leveret.


Barselsbehandlingen giver dig mulighed for at slappe af, nyde og genfinde din styrke.

Hvis du vil bestille en tid til barselsbehandlingen eller høre mere om den, kan du kontakte mig på telefon eller e-mail.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik!


Barselsbehandlingen varer 1 time og 15 min. og koster : 795 kr.