Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Privat fødselsforberedelse for par

i trygge rammer

Fødselsforberedelse for par hos Lykke, Hjerte og Sjæl i Kolding

I løbet af graviditeten, kan I som par komme til fødselsforberedelse på klinikken i Kolding.

 

Der er tale om et intenst forløb på i alt fem timer, hvor vi sammen skal dykke ned i fødeuniverset. I vil blandt andet få viden og forståelse for smerteteori, fødslens udvikling, det komplicerede forløb, og I vil få praktiske øvelser og værktøjer, så I bliver klædt på til at blive det bedste fødeteam.

 

I løbet af fødselsforberedelsen gennemgår vi fødslens faser, taler om strategier i vearbejdet og om, hvad den fødende selv kan gøre for at fremme en naturlig og normal fødsel. Vi taler også om, hvordan I som par eller med en eventuel fødselshjælper kan blive et team, som kan støtte dig, den fødende, bedst muligt.

 

Der er plads til maksimalt tre par per hold i klinikkens lokaler i Kolding, så der er fokus og nærvær under hele forløbet, hvilket giver jer mulighed for rigtig at komme på banen. Så hvis der allerede nu er ting I gerne vil tage op, er I velkomne til at skrive til mig på mail eller Messenger - ellers tager vi selvfølgelig spørgsmål efterhånden som de kommer under selve fødselsforberedelsen.

 

I vil, som en del af fødselsforberedelsen, blive undervist i rebozomassage, som I vil kunne bruge i graviditeten som afspænding og under fødslen for at fremme det naturlige og ukomplicerede forløb.


Er du alenemor, og ønsker en veninde eller anden nær person som fødselshjælper, er de meget velkommen til at deltage i fødselsforberedelsen sammen med dig. Du kan selvfølgelig også deltage alene uden partner, 

Et par, der har deltaget i min fødselsforberedelse, har efterfølgende sendt mig dette:

 

“Fantastisk dag i rolige rammer uden bagkant!”

 

Tina:  "Lige fra vi kom, følte vi en forståelse og omsorg, hvor der var plads til ALLE spørgsmål, en vigtig og tryg del for os som førstegangsfødende. 

 

De rolige og professionelle rammer, som Lykke skaber i kombination med det personlige fremmøde, gør det let at slappe af og føle sig godt til pas. 

 

Indholdet var fagligt bredt og det var rart med ærlighed i den ukomplicerede såvel som den komplicerede fødsel."

 

Jesper: “Det var dejligt at få konkrete og håndgribelige værktøjer. Der var tid til at øve det flere gange og prøve det på egen krop. 

 

Det gjorde at rollerne i fødslen er på plads og vi har tid til at øve det hjemme. Jeg føler mig godt klædt på, så vi får en bedre fælles oplevelse ved selve fødslen.

 

Tak for en personlig og berigende dag med god forplejning på højt fagligt niveau. De få deltagere gjorde det muligt at få afdækket alles spørgsmål i en fortrolig atmosfære."

 

De bedste hilser, 

Jesper & Tina.

Priser:


5 timer i én session: 2.000 kr. inkl. forplejning. Aktuelle hold kan bookes på onlineshoppen:


  • 11. maj 2022 fra kl. 14.00 - 19.00

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få tilskud til fødselsforberedelse.

Du kan læse mere om tilskud og betingelser på "danmarks" hjemmeside.


Fødselsforberedelsen foregår på klinikken på Alpedalsvej 107B i de naturskønne omgivelser ved Harteværket i udkanten af Kolding.


Kommer du fra andre byer, for at deltage i fødselsforberedelsen, så ligger klinikken tæt ved motorvejsafkørsel 64 Kolding V - maks 5 minutters kørsel med gratis parking lige ved døren.


Det vil være fint ikke at have en skarp bagkant, da der er plads til at alle jeres spørgsmål bliver besvaret.


Er er ingen aktuelle hold, der passer dig, eller vil du gerne høre mere om fødselsforberedelse hos Lykke, Hjerte og Sjæl i Kolding, er du meget velkommen til at stille spørgsmål eller forhøre om fremtidige datoer ved at skrive på Messenger eller mail. Du kan også at udfylde formularen nederst på siden.


Fødselsforberedelse indgår også i en af mine graviditetspakker.