Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Fødselsmodning

med zoneterapi, akupunktur og rebozo

- kan kombineres med hindeløsning

Zoneterapi kan benyttes til fødslesmodning.
Rebozo afspænder din krop under fødselsmodning
Akupressur som en del af fødselsmodnende zoneterapi

Zoneterapi til fødselsmodning

Fødselsmodningspakke:

Da fødselsmodning kræver flere gentagne behandlinger for at være effektiv, kan du med fordel købe en Fødselsmodnings-pakke med 6 behandlinger til: 3.750 kr.


Du barer spar over 500 kr.

(kontakt klinikken for modningsplan)

Modningskappe fra Lykke. Hjerte & Sjæl

Fra uge 40+0 har du mulighed for naturlig fødselsmodning hos Lykke, Hjerte & Sjæl, hvis du står for igangsættelse af din fødsel på fødegangen. Den fødselsmodnende behandling starter med jordemoderkonsultation med en udvendig undersøgelse, og hvis du vil, kan du blive undersøgt indenvendig, og få en vurdering af muligheden for hindeløsning.


Derudover består behandlingen af en kombination af zoneterapi, akupunktur og rebozomassage. Behandlingen til fødselsmodningen består af 3 sekvenser af zoneterapi eller akupunktur, afbrudt af en gåtur på 15 minutter mellem behandlingerne.

Fødselsmodning med kombinerede behandlinger der naturligt modner din krop til fødslen

Ved at kombinere rebozomassage med fødselsmodende zoneterapi og akupunktur bliver din krop modnet til en naturligt fødsel. Behandlingen hjælper dig til at komme i en god afspændt tilstand, og dit barn bliver hjulpet længere ned i dit bækken, så hovedet masserer livmodermunden.


Hindeløsningen foretages kun, hvis din livmodermund er moden, det vil sige, at den er tilstrækkelig blød og åben nok til, at man kan få en finger ind i livmodermunden, så man kan massere livmodermunden og løsne fosterhinderne fra livmoderens inderside hele vejen rundt.


Jeg tilbyder ikke hindeløsning før uge 40+0, da det kan forårsage en unødvendig langvarig opstartsfase og øge risikoen for indgreb under fødslen. Hvis du står overfor, at din fødsels skal sættes igang på hospitalet før termin, kan du kontakte mig for at høre om mulighederne for naturlig fødselsmodning med zoneterapi og akupunktur hos Lykke, Hjerte & Sjæl.


Ofte er stress, angst og tidspres årsag til, at fødselshormonerne i din krop ikke kan komme til at virke, hvilket hæmmer den naturlige fødsel. Behandlingen får dig til at slappe af, oxytocin øges og niveauet af stresshormoner sænkes, så din krop kan gøre det, den skal, for at du kan gå i fødsel naturligt uden igangsættelse på hospitalet.


Da en jordemoderkonsultation indgår som en del af den fødselsmodende behandling, kan du få tilskud til denne del af behandlingen fra Sygeforsikringen ”danmark”. Du kan læse mere på "danmarks" egen hjemmeside eller kontakte mig for mere information.


Fødselsmodningen varer 2 timer og 45 minutter: 1.500 kr.


Fødselsmodning indgår også i mine attraktive graviditetspakker.

Hindeløsning i kombination med jordemoderkonsultation

danmark giver tilskud til jordemoderkonsultation

Der vil være mulighed for at få hindeløsning i forbindelse med jordemoderkonsultation. Derudover understøttes hindeløsningen af akupunktur. Læs om kriterierne for hindeløsning ovenfor. 


Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til jordemoderkonsultationer. Du kan læse mere på "danmarks" hjemmeside eller kontakte klinikken.


Igangsættelsen varer 1 timer og 15 minutter: 795 kr.