Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Babymassage - luksus og velvære til din baby

Lad min baby nyde en dejlig massage 

Lad din baby nyde en dejlig massage: Massagen er stimulerede for sanserne og kredsløbet og kan være med til at forbedre kropsbevidstheden for barnet.


Babymassage er en måde at skabe en tæt kontakt mellem forældre og spædbørn. Det er en blid og kærlig berøring, der stimulerer barnets sanser, fremmer dets udvikling og styrker dets immunforsvar. Babymassage kan også hjælpe med at lindre kolik, forstoppelse, søvnproblemer og andre almindelige gener hos spædbørn.

Fordelene ved babymassage:

 

Babymassage har mange positive effekter for både barnet og forældrene. Nogle af dem er:

 

  • Det reducerer stress og spændinger. Massagen frigiver hormoner som oxytocin og endorfiner, som har en beroligende og smertelindrende virkning. Det sænker også niveauet af kortisol, som er et stresshormon.
  • Det forbedrer barnets sundhed og velvære. Massagen stimulerer blodcirkulationen, fordøjelsen, åndedrættet, nervesystemet og lymfesystemet. Det hjælper også med at udskille affaldsstoffer og styrke immunforsvaret.
  • Det fremmer barnets udvikling. Massagen påvirker barnets motorik, sanser, kognition, sprog og sociale færdigheder. Det hjælper også med at regulere barnets søvn- og vågenrytme.
  • Det styrker båndet mellem forældre og barn. Når du masserer dit spædbarn, udveksler I kropssprog, øjenkontakt, smil og lyde, som alle er vigtige for at opbygge en tryg og kærlig relation.
  • Det øger barnets selvværd og tillid. Når du viser dit spædbarn, at du elsker det og accepterer det, som det er, giver du det en følelse af værdi og sikkerhed.


Du kan give din baby babymassage, fra barnet er cirka en måned gammel. 


Pris: 45 minutter 495 kr.


Babymassage kan indgå i mine graviditetspakker

Babymassage - lær selv at give babymassage

Lær at give babymassage

Jeg underviser gerne dig og din partner i at give jeres barn babymassage. Det kan foregå på klinikken i Kolding, som kan bookes nedenfor. Babymassagekursus kan også foregå hjemme hos jer i private og trygge rammer. Kontakt mig gerne for nærmere aftale om hjemmebesøg.


Jeg kommer naturligvis også gerne ud i jeres mødregruppe og giver et kursus i babymassage efter nærmere aftale.


Ring/SMS på 5054 7173 eller skriv på Messenger eller mail, hvis I er interesseret i at høre mere om at lære at give babymassage eller book en aftale på linket nedenunder.


Babymassagekurset på klinikken varer 60 minutter og koster 695 kr. Ved hjemmebesøg tillægges kørsel. Ring for nærmere pris og aftale.

unsplash