Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl
Indgang til privatjordemoderklink Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding

Indgangen til Lykke, Hjerte & Sjæls klinik på Alpedalsvej 107B i Kolding.


Selve klinikken ligger i lokalet lige til venstre når du kommer ind.


Kommer du lidt tidligt, er du meget velkommen til at vente på bænken på terrassen ved indgangen, eller indenfor på stolen lige når du kommer op ad trappen.


Gå bare ind, ring ikke på, da det forstyrrer behandlingerne,

Parkering ved Lykke, Hjerte & Sjæl

Parker på pladsen for enden af grusvejen.

Parkering ved Lykke, Hjerte & Sjæl - jordemoder og zoneterapeut i Kolding

Klinikken ligger ved indkørslen til Harteværket.

Praktiske informationer om Lykke, Hjerte & Sjæl

Barnevognen kan du parkere på den lille terrasse til højre for klinikkens indgang.

Gavekort til privatjordemoderklinik Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding

Gavekort til Lykke, Hjerte & Sjæl:
Mangler du den perfekte gave til babyshower, eller vil du bare gerne forkæle en, du holder af, så kan du bestille et gavekort til klinikken i min web-shop.


Betalingen foregår enten via MobilePay eller bankoverførsel.

danmark giver tilskud til privatjordemoder

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til jordemoderkonsultationer, der har en varighed på minimum 40 minutter. Der gives også tilskud til ammehjælp, efterfødselssamtale og fødselsforberedelse på hold. Du kan læse mere om betingelser og tilskud til jordemoderservices på "danmarks" hjemmeside.


Klinikken indberetter elektronisk til Sygeforsikringen ”danmark” efter konsultationen.

Omtale af klinikken på andre medier: Klik her for at få en oversigt over omtale a klinikken andre steder.

RAB - registreret alternativ behandler. Jeg er registreret alternativ zoneterapi-behandler (RAB), så er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark” gives der tilskud til zoneterapibehandlinger efter en lægeligt stillet diagnose. Læs mere på "danmarks" hjemmeside eller kontakt mig.

Betaling: Du kan betale med MobilePay eller kontant.


Afbud: Melder du afbud på selve dagen, betaler du fuld pris.


Klagemulighed: Ønsker du at klage over en behandling, kan du gøre det på Styrelsen for Patientklagers hjemmeside via dette link.


Til booking af tider, foregår via booking-knapperne på hjemmesiden. Det åbner en pop-op hvor du først vælger behandling og derefter dato og tidspunkt. Du afslutter med at udfylde dine persondata - herunder også CPR-nummer, som jeg skal anvende til journalføring. Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du også angive dette ved bestilling af tilskudsberettigede behandlinger - så kører indberetningen automatisk. 


Efter bookning kan du logge ind og se dine bookninger og administrere dem. Du indtaster din mail eller CPR-nummer, hvis klinikken har det registreret, og får tilsendt en login-kode på mail - du skal ikke huske noget password :-)

Persondata:

Første gang du booker tid hos Lykke, Hjerte & Sjæl får du en mail til samtykke af behandling af persondata. Dette er nødvendigt for at jeg kan føre lovpligtig journalføring. 


Lykke, Hjerte & Sjæl ApS opbevarer dine personoplysninger elektronisk i overensstemmelse med GDPR-reglerne. Oplysningerne omfatter data som navn, kontaktinformation (herunder telefonnummer og e-mail), CPR-nummer og helbredsoplysninger.


Oplysningerne kan behandles af de ansatte på klinikken i forbindelse med klinikkens ydelser og kan, hvis du beder om det, gives videre til Sygeforsikringen "danmark", egen læge og fødselssted.