Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Priser

Priser, tilbud og hjemmebesøg - ydelser fra Lykke, Hjerte & Sjæl

Priser

Priser for de behandlinger og tilbud, ses under beskrivelsen af ydelserne i de enkelte afsnit og undermenuer her på hjemmesiden eller i mit bookingsystem.


De oplyste tider inkluderer lidt forberedende samtale før behandlingen, for eksempel varer selve zoneterapibehandlingen 45-50 minutter, hvor der er afsat i alt 1 time.

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til jordemoderkonsultationer, der har en varighed på minimum 40 minutter. Der gives også tilskud til fødselsforberedelse. Du kan læse mere om betingelser og tilskud til jordemoderservices på "danmarks" hjemmeside.

danmark giver tilskud til privatjordemoder

Klinikken indberetter elektronisk til Sygeforsikringen ”danmark” efter konsultationen.

Kombinationspakker:

Jeg tilbyder også kombinationspakker under og efter graviditeten. Se mere om dem her.

Betaling: Du kan betale med MobilePay eller kontant.


Afbud: Melder du afbud på selve dagen, betaler du fuld pris.


Gavekort:

Mangler du den perfekte gave til babyshower, eller vil du bare gerne forkæle en, du holder af, så ring eller skriv til mig, så laver jeg gerne et fint gavekort du kan betale og afhente i klinikken.


Jeg kan også sende det til dig på mail som vedlagt PDF, du selv kan printe.


Betalingen skal foregår forud enten via MobilePay eller bankoverførsel.

Hjemmebesøg - få besøg hjemme af en jordemoder:

Tillæg på 150 kr. per besøg.


Derudover kommer der kørsel uden for Kolding byzone efter statens takster 3,56 kr. per km. Ved mere end 25 km afstand fra Kolding, kontakt da venligst klinkken for pris.

Jordemoderen kommer også gerne i din mødregruppe:

Har du og din mødregruppe spørgsmål omkring fødslen eller som nybagte mødre? Den første tid med et nyt spædbarn, kan være præget af usikkerhed og mange spørgsmål, der kan gå fra ammeteknikker over hvordan I læser jeres guldklumpers signaler til at få talt fødselsforløbet igennem. Det er jer, der ved hvad I har brug for, og hvad temaerne kan være.


I kan også bare ønske at gøre noget lækkert for jeres babyer, og så kommer jeg gerne ud i jeres mødregruppe og underviser i f.eks. babymassage.


Ring/SMS på tlf: 50 54 71 73 eller skriv på messenger eller mail, hvis I er interesseret i at høre mere et besøg af jordemoderen i jeres mødregruppe.