Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Når du har født - tilbud til dig og dit barn

Når du har født:


Den første tid:
For nogle er den første tid præget af usikkerhed, og ubesvarede spørgsmål står i kø:


  • Hvordan læser jeg mit barns signaler?
  • Gør jeg det godt nok som mor eller far?
  • Hvorfor er mit barn så ked af det og uroligt?
  • Skal jeg sidde i timevis og amme?
  • Har jeg nok mælk?
  • Vi kom dårligt fra start, hvordan starter vi forfra?


Du kan have mange spørgsmål, også selvom det ikke er dit første barn.


Lad os sammen tale om dem i en efterfødselssamtale. For eksempel kan det være rart at vide, at det er helt normalt, at amning kræver en indsats og en stor portion tålmodighed i opstartsperioden i de første uger.


Måske er du udfordret af smerter, rifter og sår? Har du og din partner brug for støtte, råd og vejledning, er I velkomne i klinikken. Har I brug for, at jeg kommer hjem til jer, så I ikke skal ud ad døren, har I også mulighed for det. Jeg kommer gerne hjem til jer.

Jordemoderen kommer også gerne i din mødregruppe:

Har du og din mødregruppe spørgsmål omkring fødslen eller som nybagte mødre? Den første tid med et nyt spædbarn, kan være præget af tvivl og mange spørgsmål, der kan gå fra ammeteknikker over hvordan I læser jeres guldklumpers signaler til at få talt fødselsforløbet igennem. Det er jer, der ved hvad I har brug for, og hvad temaerne kan være.


I kan også bare ønske at gøre noget lækkert for jeres babyer, og så kommer jeg gerne ud i jeres mødregruppe og underviser i f.eks. babymassage.

En nyfødt kan give mange spørgsmål og bekymringer. Privatjordemoder Lykke, Hjerte & Sjæl
Ammehjælp - Lykke, Hjerte & Sjæl, Kolding