Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Zoneterapi til gravide

- kan kombinderes med andre behandlinger

Graviditeten kan være en hård belastning for kroppen, og måske lider du af en eller flere graviditetsgener, som du gerne vil gøre noget ved? Eller måske vil du fremme din kropsbevidsthed, sikre en god graviditet og normal fødsel bedst muligt? Så kan du som gravid have gavn af zoneterapi. I mine behandlinger kan jeg ud over zoneterapi, behandle dig med rebozo-massage og graviditetsmassage eller en kombination af de forskellige behandlingsmetoder.


Zoneterapibehandlingen vil øge din kropsbevidsthed, kontakten og tilknytningen til dit barn, afspænde og give dig velvære. Uanset hvilken behandlingsform, du som gravid vælger, begynder vi første behandling med en samtale, hvor vi finder ud af, hvad der fylder eller er vigtigt for dig under din graviditet og hvordan din behandling skal sammensættes.


Du kan også kombinere din behandling med en jordemoderkonsultation som beskrevet nedenfor.


Jeg er registreret alternativ zoneterapi-behandler (RAB), så er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark” gives der tilskud til zoneterapibehandlinger efter en lægeligt stillet diagnose. Læs mere på "danmarks" hjemmeside eller kontakt mig.


Når du booker din zoneterapi, så anfør gerne i notafeltet, om der er stillet en lægelig diagnose eller om der ikke er en lægelig diagnose. På den måde kan jeg inberette korrekt til "danmark".


Priser:


1. zoneterapibehandling med optagelse af journal varer 1 time og 15 minutter: 795 kr.


Efterfølgende zoneterapibehandling varer 1 time: 695 kr.

Kombiner behandlingerne med en jordemoderkonsultation

Er du overvældet over at skulle være forælder? Føler du dig unormal over ikke at føle lykke? Er du angst for fødslen, eller vil du bare gerne forberede dig selv godt frem mod fødslen? I jordemoderkonsultationen finder vi ud af, hvilke ønsker og behov du har. Læs mere om behandlinger i forbindelse med jordemoderkonsultationer her.


Jeg tilbyder at måle blodtryk og undersøge urinen for protein og sukker. Vi måler højden på din livmoder, symfyse-fundusmålet. Efter 20. uge lytter vi til den bedste lyd i verden, dit barns hjertelyd. Fra 28. uge mærker vi, hvordan barnet ligger i livmoderen og vurderer dit barns størrelse.


Priser:


En jordemoderkonsultation kombineret med en behandling varer 1 time og 30 minutter: 895 kr.


Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", gives der tilskud til jordemoderkonsultationer. Læs mere på "danmarks" hjemmeside eller kontakt klinikken.


Noter gerne ved bestilling hvilken behandling du ønsker kombinetet med jordemoderkonsultationen.