Lykke, Hjerte & Sjæl Logo

Når du er gravid

Når er gravid tilbyder Lykke, Hjerte & Sjæl jordemoderkonsultationer kombineret med behandlinger.

Når du er i lykkelige omstændigheder, du går en spændende tid i møde med store spændte forventninger til det nye liv, der spirer i din mave, men måske også tanker og bekymringer du ønsker at tale med en jordemoder om. Måske er det dit første barn, måske er du andengangs- eller endda flergangfødende. Alle graviditeter er forskellige og du kan opleve meget forskellige behov eller udfordringer sammenlignet med dine forventninger, dine veninders oplevelser eller erfaringen fra evt. tidligere graviditeter.

 

Om dine behov er en gang selvforkælelse med en graviditetsmassage, ekstra jordemoderomsorg i private jordemoderkonsultationer, problemer med kvalme, bækken- eller rygsmerter, træthed eller bare behov for en snak om alle tankerne og følelserne, så kan jeg som jordemoder og alternativ behandler hjælpe dig igennem den spændende tid du gennemgår under graviditeten frem mod fødslen.

 

Når du nærmer dig termin, kan du og din partner ønske fødselsforberedelse i trygge private rammer, du kan få igangsættende zoneterapi, hindeløsning eller en samtale med tid til dig og dine spørgsmål om den forestående fødsel.

 

Vender dit barn forkert i en såkaldt underkropsstilling, hvor barnets numse vender nedad, kan jeg med behandlinger og rebozomassage hjælpe barnet med at vende sig naturligt.

Når du er gravid - Lykke, Hjerte & Sjæl - Privatjordemoder og zoneterapeut i Kolding

Åbningstider:

 

Mandag:                    08:00 - 17:00

Tirsdag:                     08:00 - 17:00

Onsdag                     08:00 - 17:00

Torsdag:                   08:00 - 20:00

Fredag:                      08:00 - 15:00

 

Aftenkonsultation efter aftalte.

 

Telefonen er åben efter lukketid.

Når du har født - Lykke, Hjerte & Sjæl - Privatjordemoder og zoneterapeut i Kolding

Del, syntes om og følg gerne

Om klinikken - Lykke, Hjerte & Sjæl - Privatjordemoder og zoneterapeut i Kolding


Copyright © All Rights Reserved


Lykke, Hjerte & Sjæl anvender cookies til at indsamle statistik og måle trafik på siden. Der gemmes og opbevares ingen personlige oplysninger. Data deles ikke med trediepart. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du brugen af cookies.

OK - fortsæt