Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Når du er gravid

Jordemoderkonsultation, gravidmassage, fødselsforberedelse, rebozo, fødselsmodning, hindeløsning, fødselsmodning, samtaleforløbet "Tryg Gravid"...

Når du er i lykkelige omstændigheder, du går en spændende tid i møde med store spændte forventninger til det nye liv, der spirer i din mave, men måske også tanker og bekymringer du ønsker at tale med en jordemoder om. Måske er det dit første barn, måske er du andengangs- eller endda flergangfødende. Alle graviditeter er forskellige og du kan opleve meget forskellige behov eller udfordringer sammenlignet med dine forventninger, dine veninders oplevelser eller erfaringen fra evt. tidligere graviditeter.

 

Om dine behov er en gang selvforkælelse med en graviditetsmassage, ekstra jordemoderomsorg i private jordemoderkonsultationer, problemer med kvalme, bækken- eller rygsmerter, træthed eller bare behov for en snak om alle tankerne og følelserne, så kan jeg som jordemoder og alternativ behandler hjælpe dig igennem den spændende tid du gennemgår under graviditeten frem mod fødslen.

 

Når du nærmer dig termin, kan du og din partner ønske fødselsforberedelse i trygge private rammer, du kan få fødselsmodnende zoneterapi og hindeløsning i et forsøgt på at undgå evt. igangsæggelse på hospitalet eller en samtale med tid til dig og dine spørgsmål om den forestående fødsel.

 

Vender dit barn forkert i en såkaldt underkropsstilling, hvor barnets numse vender nedad, kan jeg med behandlinger og rebozomassage hjælpe barnet med at vende sig naturligt.