Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Lykke, Hjerte & Sjæl

Amning - kom godt fra start med den rette hjælp

Modermælk er den naturligste og sundeste ernæring for dit spædbarn.


Amning er også den nemmeste måde at give dit barn mad på - modermælken er altid klar og "lige ved hånden".


For nogle kvinder er det relativt enkelt at få amningen i gang - for andre kan det være en udfordring, men for de fleste mødre, er det noget, der skal læres.


Det kan også være, at dit barn har brug for støtte og vejledning til at finde den rette sutteteknik, så amningen kan foregå problem- og smertefrit.


Som jordemoder er jeg uddannet i ammevejledning.

Ammehjælp - få amingen godt i gang

Få hjælp til amningen ved Lykke, Hjerte & Sjæl

Det er ofte når mælken løber til, typisk på 3. - 5. dagen, at spørgsmål og udfordringer melder sig. Det er typisk her behovet for ammehjælp eller ammevejledning melder sig.


Når du ammer skal barnet have ordentligt fat om brystet, ellers kan det give sutteskader og efterfølgende smerter. Derfor er det vigtigt, at dit barn får den rette sutteteknik, så det kan sutte effektivt.

 

Ammestillingen er også vigtig for dig og dit barn, da I bruger mange timer sammen på at amme. Barnet skal ligge behageligt og afslappet og du skal selv ligge eller sidde ordentligt. Skab også genre en hyggelig stemning under amningen.


Som jordemoder, er jeg uddannet til at hjælpe og dig og dit barn godt i gang med amningen med råd og vejledning til sutteteknik, ammestillinger, brystspændinger og udmalkning hvis det er nødvendigt.


Har du spørgsmål, eller har du og dit barn brug for hjælp til at komme godt i gang med amningen, så kan ammevejledningen foregå i klinikken i Kolding, eller privat hjemme hos dig - i trygge rammer for dig og din baby. Kontakt mig gerne for nærmere aftale om hjemmebesøg.


Ring eller skriv på 5054 7173 for at få akut ammhjælp eller bestil tid på linket nedenunder.


Ammehjælpen varer 1 time:

  • 695 kr. i klinikken - book på nedenstående link.


  • 850 kr. i eget hjem - kontakt mig venligst for nærmere aftalte.
    (+ køretillæg på 4,75 kr. pr. km.
    udenfor Kolding byzone. Ved mere end 25 km afstand fra Kolding, kan der komme ekstra køretillæg).

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du få tilskud til ammehjælp. Du kan læse mere om tilskud og betingelser på "danmarks" hjemmeside.

danmark giver tilskud til ammehjælp

Amning de første 6 måneder, og gerne længere, er vigtig for barnets sundhed og udvikling på længere sigt, iht. Sundhedsstyrelsens vejledning.