Lykke, Hjerte & Sjæl Logo
Kolik, uroligt barn og generel mistrivsel hos baby

Kolik, uroligt barn, mistrivsel

Kolik, urolige børn eller eftervikninger fra fødslen kan behandles med zoneterapi eller kraniosakral terapi
Zoneterapi til små fødder kan afhjælpe kolik, urolige børn eller eftervikninger fra fødslen.
Baby nyder zoneterapi ved Lykke, Hjerte & Sjæl i Kolding

Er dit barn uroligt, har det kolik eller græder det meget?


Det kan der være forskellige årsager til at en baby har kolik eller at et barn er uroligt. Måske har barnet ligget uhensigtsmæssigt i livmoderen, måske har fødslen – vaginal, med eller uden sugekop, såvel som kejsersnittet – givet nogle eftervirkninger psykisk eller fysisk i barnets krop. Måske har du oplevet, at dit barn har været roligt og tilfreds de første 2-3 uger, men derefter er blevet meget uroligt, fået kolik eller føler du bare ikke at dit barn trives?

Zoneterapi kan afhjælpe kolik og ubalancer i nervesystemet eller fordøjelsen hos baby

Årsagen til kolik hos babyer og urolige børn kan være ubalancer i nervesystemet eller fordøjelsen, og det kan jeg hjælpe jer med at behandle på klinikken i Kolding. Behandlingen vil som oftest være en kombination af zoneterapi og kraniosakral terapi til baby. Det er en god ide at notere tidspunkter for måltider, beskrive afføringsmønster og barnets trivsels-/grådmønster i forbindelse med kolik og søvn, inden vi mødes, men hvis det er uoverskueligt, er det selvfølgelig helt i orden, at I kommer uden.


Effekten af zoneterapi og kraniosakral terapi på babyer og små børn med kolik eller anden mistrivsel vil vise sig i løbet af få behandlinger, oftest inden for tre til fem behandlinger. Hvis jeg vurderer, at det er bedst, at jeres barn bliver behandlet hos en anden faggruppe, for eksempel en læge eller osteopat, vil jeg naturligvis anbefale jer det.


Når I går i gang med at få jeres barn behandlet, skal I regne med, at barnet efterfølgende reagerer. Efter en behandling kan barnet være yderligere uroligt eller falde til ro. Begge dele vil være normalt.


Priser:


1.behandling: 1 time 695 kr.


Efterfølgende behandlinger: ½ time 400 kr.


Behandlingerne foregår på klinikken i Kolding eller hjemme hos jer privat mod et mindre tillæg. Kontakt mig gerne for nærmere aftale om hjemmebesøg. 


Jeg er registreret alternativ zoneterapi-behandler (RAB), så er du og dit barn medlem af Sygeforsikringen ”danmark” gives der tilskud til zoneterapibehandlinger efter en lægeligt stillet diagnose. Læs mere på "danmarks" hjemmeside eller kontakt klinikken.


Hvis I er medlem af "danmark", skal behandlingen bookes i barnets navn, for at indberetningen sker korrekt.

Læs også om mine pakker, der også kan inkludere tiden erfter fødselen.


Klik på links, hvis du vide mere om zoneterapi og kraniosakral terapi til børn.